Štítek

Blog

Číst články

Zajímá vás pohled za oponu našeho magazínu a svatební agentury? Proto je tu náš blog. Vtipné historky z natáčení, backstage videa a fotografie. Naše zamyšlení na téma svateb a příběhy o tom, jak jsme se ke svatbám vůbec dostaly.

Příspěvky v sekci blog jsou psané z pohledu nás, redaktorek. Organizace svateb a fotoeditoriálů se totiž většinou neobejde bez improvizace, zádrhelů a změn na poslední chvíli. Z výsledných fotek sice nejsou vidět, ale byla by škoda se o ně nepodělit.

Pokud tedy právě vystavujeme na svatebním veletrhu, fotíme v mínus 10 stupních Celsia, nebo naopak v tropických teplotách, můžete se vsadit, že tady o pár dní později přibude článek ? Věříme, že se pobavíte s námi a možná si uděláte bližší představu o tom, že organizace eventů je plná zážitků.

Kdo je a co dělá svatební koordinátorka

Organizace svatby

Vybavujete si Disney pohádku o Popelce, Šípkové Růžence, nebo jakýkoliv film, kde měla hlavní postava velmi zdatné pomocníky? Tak někdo takový je svatební koordinátorka a svatební agentura. Dobrá koordinátorka by měla být sympatický kříženec mezi vaší nejlepší kamarádkou, chodící encyklopedií, vynalézavou účetní Celý článek

Zavřít